Team Assistant

Cześć! Jesteśmy placeme i tworzymy rozwiązanie, które na podstawie naszego zbioru paruset gigabajtów danych dostarcza informacje rynkowe dla największych polskich firm. Przede wszystkim, mówimy gdzie mogą znaleźć swoich klientów, bo jesteśmy pionierami w przetwarzaniu danych lokalizacyjnych z telefonów komórkowych. Nasza platforma wspomaga wybór miejsc pod nowe sklepy, kampanie OOH i działania przedstawicieli handlowych, pomagając naszym klientom zaoszczędzić miliony na nieefektywnych decyzjach.

Mimo tego, że jesteśmy młodą firmą już zdobyliśmy zaufanie takich firm jak Carrefour, P&G, PKO BP i wielu innych, i zdobywamy nagrody w Polsce i za granicą, w tym najważniejszy Auler dla najlepszego startupu roku 2019.

Poszukujemy osoby na stanowisko Team Assistant (mile widziany student 1-3 roku), która wesprze nasz 8-osobowy zespół w obszarze organizacji pracy. W pracy będziemy oczekiwać od Ciebie koordynacji wszystkich działań związanych z codziennymi działaniami operacyjnymi placeme.

• Dbanie o to, żeby zespół pracował jak najefektywniej dzięki infrastrukturze, logistyce oraz dobrze zorganizowanej przestrzeni biurowej;
  • Procesowanie umów z klientami, inwestorami i pracownikami;
  • Kontrolowanie budżetu i wydatków firmy;
  • Współpraca z prawnikami i księgowymi firmy;
  • Przygotowywanie raportów dla zarządu oraz inwestorów;
  • Pomoc przy rekrutacji nowych pracowników;
  • Bycie p.o. chief happiness officer

Nie masz jeszcze doświadczenia, ale chcesz zdobyć nowe umiejętności i poznać jak w praktyce można wykorzystać zdobyte podstawy teoretyczne? Aplikuj śmiało, wszystkiego Cię nauczymy!

Nasze oczekiwania:

• Entuzjazm do pracy w startupowym środowisku;
  • Znajomość pakietu Office;
  • Płynna znajomość języka angielskiego;
  • Zrozumienie tematów księgowo-prawnych

Mile widziane będą:

• Wiedza ekonomiczna w zakresie zarządzania bądź finansów;
  • Znajomość języka portugalskiego lub/i niemieckiego
  • Doświadczenie zawodowe na podobnych stanowiskach lub w podobnych zadaniach (np. organizacje studenckie)

Oferujemy:

• Wynagrodzenie 17  pln/h brutto
  • Możliwość pracy zdalnej w określonym zakresie godzin
  • Przyjazną, luźną atmosferę z dala od korporacyjnych ram
  • Niepowtarzalne doświadczenie budowania start-upu i produktu od podstaw

CV prosimy wysyłać na adres: aplikuj@placeme.pl